Κοζάνη
Από το 1979 κατασκευάζουμε λέβητες

Από το 1979 κατασκευάζουμε λέβητες

Image link
Καρυδίτσα, Κοζάνη
Λέβητες & είδη θέρμανσης

Καλωσήρθατε στον διαδικτυακό μας τόπο

 

Η εταιρία Diana-Skordas γεννήθηκε το 1979 σε ένα μαγαζάκι 100 τ.μ στην Καρυδίτσα Κοζάνης.
Ιδρυτής της είναι ο Σκόρδας Νικόλαος.
Άνθρωπος με <<ανήσυχο πνεύμα>> οδήγησε την εταιρία σε συνεχή ανοδική πορεία.

Το 1985 οι δραστηριότητες της επιχείρησης αναπτύσσονται σημαντικά, η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών, οδηγεί στην επέκταση της εταιρίας και την δημιουργία ιδιόκτητου εργοστασίου 2.000 τ.μ στο τρίτο χιλιόμετρο Κοζάνης Καρυδίτσας.

Σήμερα η εταιρία diana-skordas είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας και το σήμα της εταιρίας ταυτίζεται με ότι πιο μοντέρνο και λειτουργικό κυκλοφορεί στην αγορά.
Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η μετά την πώληση υποστήριξη.

Η εταιρία έχει θέσει υψηλά ποιοτικά standards στην επιλογή των πρώτων υλών, γι’αυτό συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όλα τα προϊόντα της έχουν πιστοποίηση κατά ISO-CE καθώς και πιστοποίηση της χώρας κατασκευής.

Όλα τα προϊόντα παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές σε συνάρτηση με την ποιότητα τους έτσι ώστε η σχέση κόστους – ποιότητας να είναι ιδανική για τον πελάτη και ειδικά για τον επαγγελματία.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη θέρμανση του σπιτιού σας;

Έχοντας στο πλευρό μας ικανούς συνεργάτες με μεράκι, και χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και άριστες πρώτες ύλες, επιδιώκουμε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή λειτουργικών προϊόντων με αντοχή και υψηλή αισθητική.

ΠOIOTHTA

Με γνώμονα την ποιότητα, την ικανοποίηση των πελατών και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, κατασκευάζουμε και εξοπλίζουμε Ιδιωτικούς και Δημόσιους χώρους με συστήματα θέρμανσης.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του, έχουμε πιστοποιηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και από τον επίσης καταξιωμένο Οργανισμό Επιθεωρήσεων QMSCERT, συμμορφούμενοι με τη σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής μας διαδικασίας έχει ως στόχο όχι μόνο την αύξηση της απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας αλλά και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 

elGreek
Copy link