Κοζάνη
Από το 1979 κατασκευάζουμε λέβητες

ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒ 40

ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒ 40

Χαλύβδινος λέβητας ξύλου DIANA – SKORDAS XB

Οι λέβητες ξύλου Diana-Skordas ΧΒ είναι κατασκευασμένοι για να λειτουργούν για καύση στερεών καυσίμων, όπως ξύλα, κάρβουνα, μπρικέτες, λιγνίτη, κ.τ.λ.

Η λειτουργία τους βασίζεται στην πιο απλή μέθοδο καύσης, φυσικού ελκυσμού, με ελεύθερη έξοδο καυσαερίων προς την καπνοδόχο.

Η καύση γίνεται σε θάλαμο που είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να δέχεται μεγάλων διαστάσεων ξύλα, ρίζες, κούτσουρα, και σε ικανές ποσότητες για πολύωρη λειτουργία.

Οι λέβητες ξύλου DIANA – SKORDAS XB είναι συγκολλημένοι χαλύβδινοι ξυλολέβητες για καύση στερεών καυσίμων οι οποίοι κατασκευάζονται βάσει της αρχής της οριζόντιας κυκλοφορίας αερίων καύσης τριών διόδων.

Έχουν σχεδιαστεί για συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για άμεση παροχή νερού για οικιακή χρήση.

Οι λέβητες ξύλου DIANA – SKORDAS XB μπορούν να διατηρήσουν μεγάλη ποσότητα καυσίμου χάρη στον μεγάλο όγκο του θαλάμου καύσης.

Οι λέβητες ξύλου DIANA – SKORDAS XB, λόγω του υψηλού όγκου και του καλά διαμορφωμένου μεγέθους των διόδων αερίων καύσης και τη θερμαντική επιφάνεια υψηλής απόδοσης, καίνε το καύσιμο σας με πολύ υψηλή αποδοτικότητα νερού, κάνοντας οικονομία στις δαπάνες καυσίμου.

Καθώς η κάτω σχάρα του λέβητα είναι υδρόψυκτη, ο λέβητας μπορεί να διατηρεί επαρκείς θερμοκρασίες εξόδου νερού μέχρι να καταναλωθούν όλα τα καύσιμα στον θάλαμο καύσης.

Οι λέβητες ξύλου κατασκευάζονται με αξιόπιστα υλικά μεγάλου πάχους όπως απαιτείται από τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι λέβητες ξύλου DIANA – SKORDAS XB μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε συστήματα εξαναγκασμένης ροής όσο και φυσικής ροής νερού χάρη στις μεγάλες διόδους νερού εντός του λέβητα και του μεσαίου μεγέθους συνδέσεων προσαγωγής και επιστροφής.

Μπορείτε να κάνετε καύση διαφορετικών στερεών καυσίμων των οποίων οι προδιαγραφές παρέχονται παρακάτω στο εγχειρίδιο του λέβητα ξύλου.

Καθώς η θερμογόνος ισχύς των ποικίλων τύπων στερεών καυσίμων διαφέρει μεταξύ τους, η ισχύς του λέβητα ξύλου μπορεί να ποικίλει εντός ενός μέγιστου και ελάχιστου εύρους το οποίο προσδιορίζεται.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Όλα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του λέβητα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Τα πιστοποιημένα υλικά, ο σωστός σχεδιασμός που βασίζεται στα σημεία εκτόνωσης θερμότητας, οι μέθοδοι συγκόλλησης, ο σχεδιασμός και ο υπολογισμός καθώς και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης υλικών εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα.

ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα μοντέλα της Diana – Skordas συνοδεύονται με 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΧΒ DIANA – SKORDAS

Related Posts
elGreek
Copy link