ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒ 30

0 Orders
#13
10 σε απόθεμα
1,230.00 (Με Φ.Π.Α)

10 σε απόθεμα

Περιγραφή

Λέβητας Ξύλου 30.000 Kcal/h

Εγχειρίδιο Λέβητα ξύλου DS XB

ξυλολεβητες

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ο DIANA – SKORDAS XB είναι ένας συγκολλημένος χαλύβδινος ξυλολέβητας για καύση στερεών καυσίμων ο οποίος κατασκευάζεται βάσει της αρχής της οριζόντιας κυκλοφορίας αερίων καύσης τριών διόδων.

Έχει σχεδιαστεί για συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για άμεση παροχή νερού για οικιακή χρήση.

Ο ξυλολέβητας DIANA – SKORDAS XB μπορεί να διατηρήσει μεγάλη ποσότητα καυσίμου χάρη στον μεγάλο όγκο του θαλάμου καύσης.

Ο ξυλολέβητας DIANA – SKORDAS XB, λόγω του υψηλού όγκου και του καλά διαμορφωμένου μεγέθους των διόδων αερίων καύσης και τη θερμαντική επιφάνεια υψηλής απόδοσης, καίει το καύσιμό σας με πολύ υψηλή αποδοτικότητα νερού, κάνοντας οικονομία στις δαπάνες καυσίμου.

Καθώς η κάτω σχάρα του λέβητα είναι υδρόψυκτη, ο λέβητας μπορεί να διατηρεί επαρκείς θερμοκρασίες εξόδου νερού μέχρι να καταναλωθούν όλα τα καύσιμα στον θάλαμο καύσης.

Ο ξυλολέβητας κατασκευάζεται με αξιόπιστα υλικά μεγάλου πάχους όπως απαιτείται από τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο ξυλολέβητας DIANA – SKORDAS XB μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συστήματα εξαναγκασμένης ροής όσο και φυσικής ροής νερού χάρη στις μεγάλες διόδους νερού εντός του λέβητα και του μεσαίου μεγέθους συνδέσεων προσαγωγής και επιστροφής.

Μπορείτε να κάνετε καύση διαφορετικών στερεών καυσίμων των οποίων οι προδιαγραφές παρέχονται παρακάτω στο εγχειρίδιο του λέβητα.

Καθώς η θερμογόνος ισχύς των ποικίλων τύπων στερεών καυσίμων διαφέρει μεταξύ τους, η ισχύς του ξυλολέβητα μπορεί να ποικίλει εντός ενός μέγιστου και ελάχιστου εύρους το οποίο προσδιορίζεται.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ολα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του λέβητα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Τα πιστοποιημένα υλικά, ο σωστός σχεδιασμός που βασίζεται στα σημεία εκτόνωσης θερμότητας, οι μέθοδοι συγκόλλησης, ο σχεδιασμός και ο υπολογισμός καθώς και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης υλικών εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα μοντέλα της Diana – Skordas συνοδεύονται με 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΧΒ DIANA – SKORDAS

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΥΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΧΒ DIANA – SKORDAS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒ 30”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *