ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒΝ 95

1 Orders
#195
9 σε απόθεμα
2,423.00 (Με Φ.Π.Α)

9 σε απόθεμα

Περιγραφή

Λέβητας Ξύλου ΧΒΝ 95.000 Kcal/h

Εγχειρίδιο Λέβητα ξύλου DS XBΝ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ο DIANA – SKORDAS XBΝ είναι ένας συγκολλημένος χαλύβδινος λέβητας για καύση στερεών καυσίμων ο οποίος κατασκευάζεται βάσει της αρχής της οριζόντιας κυκλοφορίας αερίων καύσης τεσσάρων διόδων.

Έχει σχεδιαστεί για συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για άμεση παροχή νερού για οικιακή χρήση.

Ο λέβητας ξύλου DIANA – SKORDAS XBΝ μπορεί να διατηρήσει μεγάλη ποσότητα καυσίμου χάρη στον μεγάλο όγκο του θαλάμου καύσης.

Ο λέβητας ξύλου DIANA – SKORDAS XB, λόγω του υψηλού όγκου και του καλά διαμορφωμένου μεγέθους των διόδων αερίων καύσης και τη θερμαντική επιφάνεια υψηλής απόδοσης, καίει το καύσιμό σας με πολύ υψηλή αποδοτικότητα νερού, κάνοντας οικονομία στις δαπάνες καυσίμου.

Καθώς η κάτω σχάρα του λέβητα είναι υδρόψυκτη, ο λέβητας μπορεί να διατηρεί επαρκείς θερμοκρασίες εξόδου νερού μέχρι να καταναλωθούν όλα τα καύσιμα στον θάλαμο καύσης.

Ο λέβητας κατασκευάζεται με αξιόπιστα υλικά μεγάλου πάχους όπως απαιτείται από τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο λέβητας DIANA – SKORDAS XBΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συστήματα εξαναγκασμένης ροής όσο και φυσικής ροής νερού χάρη στις μεγάλες διόδους νερού εντός του λέβητα και του μεσαίου μεγέθους συνδέσεων προσαγωγής και επιστροφής.

Μπορείτε να κάνετε καύση διαφορετικών στερεών καυσίμων των οποίων οι προδιαγραφές παρέχονται παρακάτω στο εγχειρίδιο του λέβητα.

Καθώς η θερμογόνος ισχύς των ποικίλων τύπων στερεών καυσίμων διαφέρει μεταξύ τους, η ισχύς του λέβητα μπορεί να ποικίλει εντός ενός μέγιστου και ελάχιστου εύρους το οποίο προσδιορίζεται.

Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας καυσαερίων για την ρύθμιση της έντασης της  καύσης ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία.

Παράλληλα αναγκάζει τα καυσαέρια να ακολουθήσουν την συγκεκριμένη διαδρομή του εναλλάκτη απελευθερώνοντας στο μέγιστο τη θερμότητα που παράγεται στο νερό.

Επίσης συμβάλει στην σωστή λειτουργία του λέβητα προκαλώντας τον κατάλληλο ελκυσμό ανάλογα με την ρύθμιση αποτρέποντας την απόφραξη των φλογοαυλών ή της
καμινάδας, πρόβλημα που παρουσιάζεται στους κοινούς χαλύβδινους λέβητες.

Κατά την λειτουργία του δεν επιτρέπει την διαφυγή καπνού προς το χώρο την ώρα που ο χρήστης τροφοδοτεί με ξύλα τον λέβητα.

Τέλεια καύση με τη μέγιστη δυνατή μείωση εκπομπών ρύπων προς το περιβάλλον.
Ευρύχωρος θάλαμος καύσης κατασκευασμένος από χαλύβδινα ελάσματα 6 χιλιοστών.
Mεγάλος θάλαμος φόρτωσης ο οποίος εξασφαλίζει μεγάλα χρονικά διαστήματα ανατροφοδότησης.
Αυτόματη λειτουργία του λέβητα για εξοικονόμηση ενέργειας.
Έλεγχος του λέβητα με ηλεκτρονικό Πίνακα οργάνων.
Σύστημα αναρρόφησης καυσαερίων.
Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής ρύπων.
Εύκολη φόρτωση από την πρόσοψη του λέβητα.
Μεγάλη διάρκεια καύσης.
Μεγάλα διαστήματα ανατροφοδότησης.
Μεγιστοποίσηση βαθμού απόδοσης.
Εύκολος καθαρισμός του λέβητα.
Οικονομία καυσίμου.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ολα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του λέβητα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ολα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του λέβητα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Τα πιστοποιημένα υλικά, ο σωστός σχεδιασμός που βασίζεται στα σημεία εκτόνωσης θερμότητας, οι μέθοδοι συγκόλλησης, ο σχεδιασμός και ο υπολογισμός καθώς και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης υλικών εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα μοντέλα της Diana – Skordas συνοδεύονται με 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ | ΧΒΝ 95”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *