Κοζάνη
Από το 1979 κατασκευάζουμε λέβητες

Λέβητες Πέλλετ DSP 20 - 100 kW

Οι Ελληνικοί λέβητες πέλλετ DIANA - SKORDAS DSP με αυτόματη προώθηση και νέο σχεδιασμό, είναι η καινούρια πρόταση για αξιόπιστη και οικονομική θέρμανση.

Βρίσκεστε σε καλά χέρια!

Image link
ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ DSP | DIANA - SKORDAS

Ανώτερη ποιότητα κατασκευής και βέλτιστη οικονομία καυσίμου

Προσφέρεται με σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας από δεξαμενή πέλλετ

Ποιότητα Κατασκευής
Στην καρδιά του DSP βρίσκεται ένας εναλλάκτης 5 διαδρομών που σε συνδυασμό με τoν βελτιστοποιημένο για πελλετ θάλαμο καύσης πετυχαίνει υψηλούς βαθμούς απόδοσης.
Υψηλή Απόδοση
Ο λέβητας πέλλετ DIANA - SKORDAS DSP επιτυγχάνει υψηλούς βαθμούς απόδοσης της τάξης του 93% μέσω 5 διαδρομών εναλλαγής θερμότητας
Μεγάλη αυτονομία καυσίμου
Η ενσωματωμένη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου παρέχει εβδομαδιαία άνεση αυτονομίας καυσίμου.
ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα μοντέλα της Diana – Skordas συνοδεύονται με 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας

Image link

Λέβητας Πέλλετ Ελληνικής Κατασκευής

Στην Εταιρία μας προωθούμε τη θέρμανση με προϊόντα ξύλου επειδή πιστεύουμε πως έχει άμεσο οικονομικό και κοινωνικό όφελος για τη χώρα μας γενικά αλλά και για την τοπική οικονομία

Μεγάλη αυτονομία καυσίμου
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Εύκολος καθαρισμός του λέβητα
Image link
Image link

Τεχνικά Χαρακτηριστικά του λέβητα Πέλλετ DSP

Δείτε ενδεικτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του λέβητα πέλλετ DSP 40Kw

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γιατί να επιλέξετε τον ελληνικής κατασκευής λέβητα πέλλετ DSP

Προωθούμε τη θέρμανση με προϊόντα ξύλου επειδή πιστεύουμε πως έχει άμεσο οικονομικό και κοινωνικό όφελος για τη χώρα μας γενικά αλλά και για την τοπική οικονομία.

1
Μεγάλη αυτονομία καυσίμου
Η ενσωματωμένη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου παρέχει εβδομαδιαία άνεση αυτονομίας καυσίμου. Περιλαμβάνει ειδική λειτουργία προγραμματισμού που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την λειτουργία του για όλη την εβδομάδα.
2
Μεγάλος χρόνος ζωής
Τα πιστοποιημένα υλικά, ο σωστός σχεδιασμός που βασίζεται στα σημεία εκτόνωσης θερμότητας, οι μέθοδοι συγκόλλησης, ο σχεδιασμός και ο υπολογισμός καθώς και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης υλικών εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα.
3
Εύκολος καθαρισμός
Διαθέτει μεγάλο και εύκολα προσβάσιμο θάλαμο καθαρισμού της τέφρας προσφέροντας άνεση στον καθαρισμό και την συντήρηση του.
4
Υψηλός βαθμός απόδοσης
Ο υψηλός βαθμός απόδοσης εκτός του ότι άμεσα μειώνει το κόστος θέρμανσης είναι και φιλικός προς το περιβάλλον. Διατίθεται σε ονομαστική ισχύ 20 και 100 kW.
5
5 Χρόνια γραπτή Εγγύηση
Ο DSP αποτελείται από εξολοκλήρου χαλύβδινη κατασκευή ανθεκτική στο χρόνο και εύκολη στη συντήρηση. Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση 5 ετών λειτουργίας.

Κατασκευάζουμε λέβητες από το 1979

Η ανώτερη ποιότητα, η υψηλή απόδοση καύσης, η ευελιξία εγκατάστασης και η αποδεδειγμένη αξιοπιστία του λέβητα πέλλετ DSP είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν την άνεση, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης.

Image link
Image link
elGreek
Copy link