Κοζάνη
Από το 1979 κατασκευάζουμε λέβητες

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ | DSP 100

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ | DSP 100

Η ανώτερη ποιότητα, η υψηλή απόδοση καύσης, η ευελιξία εγκατάστασης και η αποδεδειγμένη αξιοπιστία του λέβητα πέλλετ DSP είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν την άνεση, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης.

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι λέβητες πέλλετ DSP Ελληνικής κατασκευής  με αυτόματη προώθηση, τώρα με νέο σχεδιασμό, είναι η καινούρια πρόταση για αξιόπιστη και οικονομική θέρμανση.

Η λειτουργία του λέβητα πέλλετ προσαρμόζεται συνέχεια στις ανάγκες του σπιτιού σας ή του χώρου εργασίας σας μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη οικονομία μιας και έχει ενσωματωμένο σύστημα αντιστάθμισης εξωτερικής θερμοκρασίας.

Το εξελιγμένο λογισμικό στη μονάδα ελέγχου είναι προγραμματισμένο για αυτόματη και αναλογική λειτουργία, διαφοροποιώντας την καύση συνεχώς.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Η ενσωματωμένη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου  παρέχει εβδομαδιαία άνεση αυτονομίας καυσίμου. Περιλαμβάνει ειδική λειτουργία προγραμματισμού που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την λειτουργία του για όλη την εβδομάδα.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ολα τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του λέβητα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Τα πιστοποιημένα υλικά, ο σωστός σχεδιασμός που βασίζεται στα σημεία εκτόνωσης θερμότητας, οι μέθοδοι συγκόλλησης, ο σχεδιασμός και ο υπολογισμός καθώς και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης υλικών εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Ο λέβητας DIANA-SKORDAS DSP  έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κέντρο λειτουργιών που προσφέρει πλήρως αυτοματοποιημένη ανάφλεξη και διαχείριση όλων των λειτουργιών καύσης ανάλογα με την πραγματική ανάγκη για την παραγωγή θερμότητας.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο εναλλάκτης θερμότητας με ενσωματωμένους στροβιλιστές καυσίμου έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει αποτελεσματικά την θερμότητα στο νερό.

Διαθέτει μεγάλο και εύκολα προσβάσιμο θάλαμο καθαρισμού της τέφρας προσφέροντας άνεση στον καθαρισμό και την συντήρηση του. 

Το δοχείο της καύσης είναι κατασκευασμένο από ειδικό, ανθεκτικό στην θερμότητα χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών για επιπλέον αντοχή.

Η αυτόματη ρύθμιση της λειτουργίας εγγυάται την υψηλή απόδοση καύσης και τις χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.

ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα μοντέλα της Diana – Skordas συνοδεύονται με 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΠΕΛΛΕΤ DSP DIANA – SKORDAS

Ονομαστική ισχύς εξόδου: 100kw
Κατάταξη λέβητα σύμφωνα με ΕΝ303-5: κλάση 5
Τύπος τροφοδοσίας αέρα καύσης: βεβιασμένη απαγωγή καυσαερίων μέσω ανεμιστήρα στην έξοδο της καμινάδας και βεβιασμένη προσαγωγή αέρα καύσης
Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 3bar
Τύπος καυσίμου: Pellet – C1
Ελκυσμός καμινάδας: -0,05-0,05 bar
Βάρος: 332 kg
Διαστάσεις: 1050 Μήκος×1370 Ύψος×1550 Πλάτος
Χωρητικότητα δεξαμενής pellet: 150kg
Έξοδος καυσαερίων: ≥80 mm
Διαστάσεις παροχών νερού προσαγωγής/επιστροφής: 1 1/4 inch
Χωρητικότητα νερού: 90 liter
Θερμοκρασία καυσαερίων: -ονομαστική ισχύς: 105ºC

Οι λέβητες πέλλετ DSP Ελληνικής κατασκευής

 • Είναι λέβητες πέντε διαδρομών.
 • Έχουν χαμηλή έξοδο καυσαερίων.
 • Φέρουν Βιντιλατέρ αναρρόφησης καυσαερίων.
 • Επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό.

Οι λέβητες πέλλετ DSP Ελληνικής κατασκευής, φέρουν Ηλεκτρονικό Πίνακα Οργάνων με:

 • Εξελιγμένο λογισμικό.
 • Δυνατότητα ρύθμισης ώρας λειτουργίας.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με κάρτα SIM.
 • Aυτόματη ανάφλεξη.

Γιατί η εταιρία μας προωθεί τους Λέβητες Πέλλετ;

Στην Εταιρία μας προωθούμε τη θέρμανση με προϊόντα ξύλου επειδή πιστεύουμε πως έχει άμεσο οικονομικό και κοινωνικό όφελος για τη χώρα μας γενικά αλλά και για την τοπική οικονομία.

Η αυξημένη ζήτηση για ξύλινα σφαιρίδια (πέλλετ – pellets) δημιουργεί μια ισχυρότερη αγορά για τα υποπροϊόντα δασοκομίας, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες δασών να αντισταθμίσουν το κόστος της μακροχρόνιας διαχείρισής τους.

Η αυτοματοποιημένη θέρμανση με προϊόντα ξύλου δίνει ανάσα στους ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων, μειώνει το κόστος θέρμανσης και διατηρεί τα χρήματα που απαιτούνται για θέρμανση στην περιοχή.

Βοηθά επίσης στη διατήρηση θέσεων απασχόλησης και στη μείωση των εκπομπών αερίων. Καμία άλλη ανανεώσιμη πηγή θέρμανσης δεν προσφέρει τέτοια ευρέα οφέλη!

Γιατί οι λέβητες πέλλετ διαφερουν από άλλα συστήματα όπως σόμπες πέλλετ ή σόμπες ξύλου;

Οι αυτοματοποιημένοι λέβητες πέλλετ απαιτούν ελάχιστη πρακτική φροντίδα και συντήρηση από τον ιδιοκτήτη.

Ανάλογα με το μέγεθος του κτιρίου και τη ζήτηση θερμότητας, μπορούν να λειτουργήσουν για εβδομάδες χωρίς παρέμβαση!

Επίσης, επειδή αυτοί οι λέβητες ρυθμίζουν αυτόματα την καύση τους, είναι σημαντικά πιο αποδοτικοί και καθαροί από άλλα συστήματα θέρμανσης ξύλου.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των λεβήτων πέλλετ;

 • Τοπικά οικονομικά οφέλη: Το 78% των χρημάτων που δαπανώνται για το πετρέλαιο εγκαταλείπει την περιοχή, ενώ σχεδόν το 100% των δαπανών για τα πέλλετ παραμένει εδώ.
  Η θέρμανση με ξύλα και υποπροϊόντα ξύλου δημιουργεί – διατηρεί θέσεις εργασίας και μειώνει το κόστος θέρμανσης, διατηρώντας περισσότερα χρήματα στις τοπικές μας κοινωνίες.
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Τα δάση μας αυξάνονται περισσότερο αφού είναι εγγενώς ανανεώσιμα.
 • Κόστος και σταθερότητα καυσίμων: Τα πέλλετ κοστίζουν περίπου λιγότερο από το πετρέλαιο (40% λιγότερο). Το κόστος του πέλλετ  είναι πολύ πιο σταθερό από τα ορυκτά καύσιμα, καθιστώντας τον προϋπολογισμό ευκολότερο.Είναι επίσης πολύ πιο σταθερό σε τιμή από τα ορυκτά καύσιμα, των οποίων η τιμή και η διαθεσιμότητα ελέγχονται από την παγκόσμια γεωπολιτική.
 • Ευκολία για τους καταναλωτές: Οι σύγχρονοι λέβητες πέλλετ τροφοδοτούνται αυτόματα από κάδους αποθήκευσης και η συντήρηση τους είναι ελάχιστη.
 • Εκπομπές ρύπων: Είναι γνωστό πως η χρήση θερμότητας από ξύλο αντί των ορυκτών καυσίμων μειώνει τα βλαβερά για την υγεία αέρια κατά 50% σε σχέση με τα ορυκτά καύσιμα.
Λέβητες πέλλετ
Related Posts
elGreek
Copy link