Καλοριφέρ Πάνελ THERMOKING

 

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Κάθε θερμαντικό σώμα THERMOKING κατασκευάζεται από μαιάνδρους ελαφριάς τραπεζοειδούς μορφής κολλημένους επάνω στους άβακες, την πρωτεύουσα επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας, για να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή απόδοση θερμότητας. Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι δοκιμασμένα σε πίεση 13 bar.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Το θερμαντικό σώμα THERMOKING παράγεται στα ύψη 400mm, 600mm και 900mm και μήκη από 400mm έως 2800mm.
Τα σώματα είναι διαθέσιμα στους τύπους 11, 22 και 33.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ
Όλα τα θερμαντικά σώματα THERMOKING παραδίδονται πλήρη με πλαϊνά καλύμματα και σχάρες, τα οποία είναι τοποθετημένα από το εργοστάσιο.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΦΗ
Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι βαμμένα σε λευκό χρωματισμό. Κάθε σώμα υποβάλλεται σε σχολαστική επεξεργασία καθαρισμού και απολίπανσης, ασταρώνεται και εν συνεχεία βάφεται με βαφή πούδρας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όλα τα θερμαντικά σώματα THERMOKING προστατεύονται από ισχυρή συσκευασία ιδιαίτερα ενισχυμένη στα άκρα. Κάθε θερμαντικό σώμα τυλίγεται εσωτερικά με ειδικό νάϋλον με φυσαλίδες και εξωτερικά από ισχυρή θερμο-συρρικνούμενη μεμβράνη. Το συσκευασμένο θερμαντικό σώμα φέρει την αναγκαία σήμανση με τον τύπο και το μέγεθος, ενώ και τα στηρίγματα για την εγκατάσταση είναι τοποθετημένα εσωτερικά της συσκευασίας.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Όλα τα αναγκαία για την εγκατάσταση εξαρτήματα περιλαμβάνονται στην συσκευασία.Όλα τα μικροϋλικά για την εγκατάσταση περιλαμβάνονται στην συσκευασία του σώματος.

10 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Όλα τα θερμαντικά σώματα THERMOKING κατασκευάζονται στο πλαίσιο του ποιοτικού συστήματος ISO 9001:2000. Κάθε θερμαντικό σώμα THERMOKING είναι πλήρως εγγυημένο για 10 έτη ενάντια σε όλες τις ατέλειες που προκαλούνται από ελαττωματικά υλικά ή την κατασκευή.

Relatest posts

Γράψτε Σχόλια